dissabte, 9 de desembre del 2017

PLATEAU DE BEILLE

Amb els amics i companys que estem a la Cerdanya passant aquest dies de pont, aprofitem per anar a fer una esquiada de fons al Plateau de Beille, on sempre hi ha molta neu i molt bones traces.

divendres, 8 de desembre del 2017

ENCETEM TEMPORADA-Font Romeu

Aprofito aquest dies de festa per anar a fer la primera esquiada de fons amb els meus amics, l'Antònia, l'Àngel i el Juli, a l'estació de fons de Font Romeu, no està oberta totes les pistes però hem pogut esquiar bé a la part alta de l'estació.
És un bon començament !!


dijous, 23 de març del 2017

ALPS FRANCESOS

Hem passat quatre dies en una estació de fons dels Alps francesos, les Saisies, a 45 quilòmetres de Chamonix. Un lloc fantàstic amb unes vistes espectaculars, també hem aprofitat per visitar algun poble i degustar la fondue savoiarde.


dimecres, 8 de març del 2017

Sant Joan de l'Erm

Després d'uns quants anys de no anar a Sant Joan, he decidit passar un parell de dies, i recòrrer les pistes d'aquesta estació, que quasi he oblidat.
Un temps fantàstic, amb molta neu, i una mica massa de calor, però he gaudit d'aquest lloc tan especial per a mi, que em porta molts records de joventut.  






dimecres, 1 de març del 2017

ESQUIADA A TUIXENT

Aquest any sembla que ha començat bé, l'estació de fons de Tuixent està increible !!
I com tenim costum, els dimecres anem a fer uns quants quilòmetres per aquestes pistes tan ben traçades.
Aquest cop també esquiem amb la Mercè i el Jaume, el Jordi va amb raquetes i fa l'excursió de la Tosa Pelada.







dimecres, 15 de febrer del 2017

COM NO.. TUIXENT de nou

I com no.., de nou dimecres i de nou Tuixent, aquesta temporada està genial i ho aprofitem del tot. Aquest cop ens acompanya el Jaume que també li agrada molt fer quilòmetres.










dimecres, 1 de febrer del 2017

dimecres, 11 de gener del 2017

GUILS-FONTANERA

Avui he canviat d'estació d'esquí de fons, tot i que no està gaire ben cuidada, la neu està una mica dura i les parts baixes falta una mica de gruix, no ha traçat, toca anar a la part alta de l'estació on sí que està més bé.