dimecres, 28 de desembre del 2016

Tornem a TUIXENT

Un altre dimecres i tornem a Tuixen, perquè..., doncs la tenim molt a prop i aquest any tenen les pistes molt ben traçades, s'ha d'aprofitar.
Així que fem uns quants quilòmetres i cap a casa.




dijous, 8 de desembre del 2016

ESQUIADA A ARANSA

Tot una colla que estem a la Cerdanya anem a fer quilòmetres a l'estació d'Aransa. 
No estan totes les pistes obertes però ens permet esquiar bastant bé, uns quants fem pràctiques abans d'anar cap la part alta de les pistes, perquè tenim un parell de persones que no estan gaire acostumades a fer fons. 
Ens ho hem passat molt bé !!!


dimarts, 29 de novembre del 2016

TUIXENT - 1a Esquiada

Avui, amb el meu germà,  estrenem les pistes de fons de Tuixent, fins ara no hi havia hagut neu, però gràcies a una petita nevada, es pot esquiar i molt ben traçat. El dia no ha estat del tot bo, no ha fet sol i ens ha nevat, però hem fet uns quants quilòmetres, en solitari.
Ens ho hem passat molt bé.

Ens hem trobat amb uns companys de la UES, també buscant la neu...








dissabte, 27 de febrer del 2016

PLATEAU de BEILLE

Com cada any, la secció d'esquí de fons organitza una sortida d'un cap de setmana al Plateau de Beille, hi hem participat 16 fondistes.
Marxem dissabte ben aviat per poder aprofitar els dos dies, és el cap de setmana que hi ha una previsió molt dolenta, però estem acostumats a circular en neu i anem preparats.
Hem trobat bona neu, també boira, ens ha nevat, però hem gaudit fem quilòmetres.

divendres, 29 de gener del 2016

1r ESQUIADA

Aquest any no ha començat gens bé, la neu no es decideix a caure..., m'he arribat fins a les pistes que hi ha a Font Romeu, Le Calme, i he pogut fer uns quants quilòmetres, tot i que no abundava massa la neu, però si que estava ben traçat. El menys m'he tret el mono...