diumenge, 29 de març del 2015

LLANOS DEL HOSPITAL (Benasque)

Els fondistes de la UES, hem fet la cloenda de la temporada de fons a Llanos del Hospital. Hem tingut un temps fantàstic, molt sol, bastant vent i també una mica de calor, cosa que feia que la neu fos molt primavera, però ha estat un bon cap de setmana, amb una molt bona companyia.


dissabte, 14 de març del 2015

PLATEAU DE BIELLE

Cap de setmana al Plateau. Aquesta sortida ja és una clàssica dins de la secció d'esquí de fons de la UES. Tot i que aquest any el temps no ens ha acompanyat massa, tal com podreu apreciar a les fotografies,  tot i així hem fet uns quants quilòmetres.


dissabte, 14 de febrer del 2015

CHIOULA

Cap de setmana en un espai nòrdic del terme d'Ax Les Thermes, situada al Coll de Chioula a 1450 metres. Hem dormit al refugi del mateix nom que l'estació, a 1600 metres. Un dissabte esplèndid i un diumenge de neu però no ens ha fet desistir de sortir a fer uns quants quilòmetres.
Molt bona neu !!!


dimecres, 11 de febrer del 2015

TUIXENT-LA VANSA

Avui és el primer dia que esquio a Tuixent, aquest any no ha estat tan bé de neu. La neu a les pistes està justeta però hem fet una bona esquiada, amb la Mercè i el Jaume.


dissabte, 17 de gener del 2015

LA LLOSA

Avui hem anat a fer esquí de fons a la Llosa, ens hi hem trobat tothom, ja que és l'únic lloc que hi ha neu suficient per esquiar, el dia és fred, -4º però fa un bon sol.