divendres, 6 de desembre del 2013

ENCETEM TEMPORADA

Pont de la Constitució. Comencem la temporada d'esquí de fons, aprofitant que tenim neu a les estacions de nòrdic de la Cerdanya.
Divendres anem cap a Guils Fontanera, hi ha força neu encara que ho tenen una mica deixat però esquiem força estona, amb un dia Fantàstic.
Dissabte cap a Cap de Rec, surper ben marcat i amb bona neu. 
Diumenge anem a visitar les pistes de la Catalunya Nord, La Llose, molt, molt.... ben marcat i molt bona neu. En definitiva hem passat tres dies FANTÀSTICS !

diumenge, 7 d’abril del 2013

CLOENDA A TUIXENT

Ha estat una sortida mixta: esquí de fons i raquetes. Hem fet la cloenda de la temporada d'esquí de fons. Un dia fantàstic i la neu, per ser el mes d'abril, boníssima.

dissabte, 9 de març del 2013

ESQUIADA A LLES

Aquest dissabte hem anat a Lles. Feia anys que no hi avia anat per fer esquí de fons. Hi havia uns dits de neu nova però molt humida, la temperatura a l'arribar era d'uns 2º. Tot i així hem fet una bona esquiada.


diumenge, 3 de març del 2013

ESQUIADA A GUILS-FONTANERA

Diumenge 3 anem a esquiar a Guils, avui fa més calor però el dia és fantàstic. Esquiem a l'estil clàssic, ahir, amb patinador ja vaig quedar satisfeta per uns quants dies.

dissabte, 2 de març del 2013

ESQUIADA A LA LLOSA

Dissabte 2 de març, amb un dia esplèndid hem anat a esquiar a la Llosa, hem trobat la neu perfecta. Per segon cop he fet pas de patinador, 12 quilòmetres, ha estat força bé.

dimarts, 26 de febrer del 2013

ESQUIADA A PLA DE BERET

Amb la Mercè vam aprofitar el bon temps per fer una esquiada al pla de Beret, dues voltes pel circuit de 5Kms., amb un dia esplèndid.

Aquest cop, sóc la protagonista.

diumenge, 17 de febrer del 2013

16-02 ESQUIADA AL PLATEAU DE BEILLE i 17-02 CHIOULA

Hem fet una sortida familiar/amics al Plateau de Beille i a Chioula, els dies 16 i 17 de febrer. L'Irra s'estrenava en aquesta activitat esportiva i crec que l'ha superat amb èxit. Com bé veureu, no tot és esquiar i passar fred...

dimecres, 13 de febrer del 2013

ESQUIADA A TUIXENT

Aprofitant la bona neu hem anat a esquiar a Tuixent, no hem trobat quasi a ningú, hem pogut esquiar tres hores llargues amb una tranquil.litat infinita.


dissabte, 9 de febrer del 2013

09-02-2013 ESQUIADA A TUIXENT

Aquest dissabte hem estat amb un grup d'amics a l'estació d'esquí de fons de Tuixent-La Vansa, hem trobat una neu fantàstica, i hem pogut fer quilòmetres amb un dia esplèndid de sol i també de fred, estàvem a -9º.

dimecres, 6 de febrer del 2013

ESQUIADA A TUIXENT

És dimecres amb la Mercè hem decidit anar a Tuixent per fer una esquiada. Hem trobat bon dia i la neu estava força bé.


diumenge, 3 de febrer del 2013

03-02-2013 MARXA BERET

Marxem cap a Vielha, tot un colla, per participar a la Marxa Beret. El dissabte dia 2 volem aprofitar per fer una esquiada, però arribem a Vielha i fa molt mal temps, neva i fa molt vent, no podem esquiar.
El diumenge sortim de l'hotel i el temps no ha millorat. Un cop al pla de Beret canvia el temps i surt el sol.

diumenge, 20 de gener del 2013

ESQUIADA A GUILS-FONTANERA

Dissabte 19 de gener, la Unió Excursionista Sabadell ha fet, com cada any, el curset d'Iniciació a l'Esquí de Fons. He acompanyat als del curset i a les persones que tenen cura de l'organització, per poder fer fotografies i el diumenge hem aprofitat per esquiar al nostre aire sense cursetistes, l'Àngel, l'Antònia i jo mateixa.